Το κατάστημα μας παρέχει χώρο στάθμευσης ώστε η πρόσβαση σας να είναι εφικτή
ακόμη και με την απαγόρευση κυκλοφορίας στο κέντρο της Αθήνας
 

Τα κοριτσίστικα όνειρα μας…

Αρχική Σελίδα / Άρθρα / Τα κοριτσίστικα όνειρα μας…
Τα κοριτσίστικα όνειρα μας…

Λεξεις κλειδιά: επιλογή του κατάλληλου νυφικού φορέματος, νυφικό φόρεμα με ουρά, λευκό ή χρωματιστό, μακρύ ή κοντό, στράπλες, έξωμο, νυφικά φορέματα κεντημένα με δαντέλα, νυφικές τουαλέτες.

Τα κοριτσίστικα όνειρα μας & η επιλογή του κατάλληλου νυφικού φορέματος!

Από τότε που ήμασταν μικρά κορίτσια ονειρευόμασταν την ημέρα του γάμου μας. Εκείνο το γραφικό εκκλησάκι έξω από το χωριό που είναι ιδανικό για να τελεστεί το μυστήριο, την αίθουσα του ξενοδοχείου που θα φιλοξενήσει την δεξίωση, μα πάνω από όλα το νυφικό μας…

Θα είναι μακρύ ή κοντό; Λευκό ή χρωματιστό; Στράπλες; Έξωμο; Με ουρά;

Η επιλογή του νυφικού είναι καθαρά προσωπική υπόθεση. Οι προτάσεις και οι υποδείξεις της μόδας δεν πρέπει να μας επηρεάζουν τόσο γιατί το νυφικό δεν είναι ένα απλό ρούχο. Το τέλειο νυφικό είναι αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο σωματότυπό μας. Θα πρέπει να αναδεικνύει τα προσόντα μας και να μην τονίζει τις ατέλειές μας. Η εποχή που θα γίνει ο γάμος είναι ένα ακόμη σημαντικό κριτήριο για την επιλογή του κατάλληλου νυφικού. Το καλοκαίρι είναι προτιμότερο να διαλέξουμε πιο λεπτά υφάσματα ενώ τον χειμώνα το αντίθετο.

Θα πρέπει επίσης να ταιριάζει με το στυλ του γάμου που επιλέξαμε καθώς και με την προσωπικότητά μας. Τέλος, το γούστο της καθεμιάς είναι πολύ σημαντικό. Μπορούμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε διάφορα στυλ και είδη που μπορεί να μας αρέσουν όπως νυφικά με χάντρες, κεντημένα, με δαντέλα, με φτερά κ.ά. Η επιλογή του νυφικού μάλλον η σημαντικότερη απόφαση που πρέπει να πάρει μια μέλλουσα νύφη, μετά από αυτή του γαμπρού ασφαλώς! Είναι το άλφα και το ωμέγα στο μυστήριο του γάμου.

Χαρείτε λοιπόν το νυφικό σας, και απολαύστε την ημέρα του γάμου σας!

Βρές το νυφικό της ΖΩΗΣ σου ΕΔΩ!!!

Call Now Button Μετάβαση στο περιεχόμενο