Το κατάστημα μας παρέχει χώρο στάθμευσης ώστε η πρόσβαση σας να είναι εφικτή
ακόμη και με την απαγόρευση κυκλοφορίας στο κέντρο της Αθήνας
 

6 Σημαντικές συμβουλές για την ημέρα του γάμου σου.

Αρχική Σελίδα / Άρθρα / 6 Σημαντικές συμβουλές για την ημέρα του γάμου σου.
6 Σημαντικές συμβουλές για την ημέρα του γάμου σου.

Λέξεις κλειδιά: γάμος Αθήνα, γάμου, γάμο Αθηνα, γαμο, ημέρα του γάμου, σημαντικές συμβουλές για την ημέρα του γάμου

Δείτε το σαν οδηγίες της τελευταίας στιγμής! Κάθε νύφη οφείλει την ημέρα του γάμου της να είναι ολόδροση σαν μπουμπούκι τριανταφυλλένιο οπότε ξεχάστε το άγχος, το στρες κι ο,τιδήποτε μπορεί να σβήσει το χαμόγελο από τα χείλη σας. Εδώ σας έχουμε 6 σημαντικές συμβουλές για την ημέρα του γάμου.

  1. Ξυπνήστε αργά. Προειδοποιήστε τους πάντες πως ο ύπνος θρέφει και κανένας γάμος δεν καταστράφηκε για 2 ώρες παραπάνω ύπνου. (Φροντίστε να κοιμηθείτε νωρίς… όταν λέμε ξυπνήστε αργά δεν εννοούμε 5 το απόγευμα)!
  2. Μην τρώτε τα νύχια σας. Λόγω άγχους μπορεί να έχετε την τάση να μασουλάτε τα δάχτυλά σας. Αποδιώξτε τη συγκεκριμένη συνήθεια και για παν ενδεχόμενο ζητήστε από τη μανικιουρίστα σας μανικιούρ με ημιμόνιμο.
  3. Κομπρέσα χαμομήλι και λίγο αγγουράκι στο πρόσωπο και θα είστε πιο φρέσκια κι από πεντάχρονο. Φροντίστε μόνο τις προηγούμενες δυο μέρες να μην έχετε ξενυχτήσει από την πολλή χαρά.
  4. ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ … όχι σαμπάνια ή κρασί από νωρίς. Σκεφτείτε με πόσους θα χαιρετηθείτε στη δεξίωση και κάντε την πράξη. Δεν θα αντέξετε ούτε μετά τα 5 ποτήρια! Κανείς δεν θέλει να θυμάμαι μια μεθυσμένη νύφη.
  5. Νηστικό αρκούδι δεν χορεύει… Μην το ρίξετε στη νηστεία και τη δίαιτα την τελευταία μέρα. Ακόμα κι αν τίποτα δεν πάει κάτω, φάτε ένα τόστ ή φρυγανιές με μέλι.
  6. Βάλτε στο τσαντάκι της κουμπάρας όλα τα χρήσιμα της τελευταίας στιγμής: λιπ γκλος, χαρτομάντηλα, άρωμα και τσίχλες…. Και εννοείται πως στο αμάξι φροντίστε να έχετε κι ένα ζευγάρι φλατ παπούτσια ώστε να ξεκουράζετε τα πόδια σας. Η μέρα είναι πολύ μεγάλη κι η νύχτα γεμάτη χορό.

Κάθε γάμος οφείλει να είναι τέλειος για κάθε νύφη γιατί είναι η μέρα που θα λάμψει!

Call Now Button Μετάβαση στο περιεχόμενο