Το κατάστημα μας παρέχει χώρο στάθμευσης ώστε η πρόσβαση σας να είναι εφικτή
ακόμη και με την απαγόρευση κυκλοφορίας στο κέντρο της Αθήνας
 

Το μονόπετρο της αγάπης σου.

Αρχική Σελίδα / Άρθρα / Το μονόπετρο της αγάπης σου.
Το μονόπετρο της αγάπης σου.

Λέξεις κλειδιά: μονόπετρο, δαχτυλίδι γάμου, πρόταση γάμου, δαχτυλίδι αρραβώνα, αρραβώνων, μονόπετρο δαχτυλίδι γάμου.

Ο καλός σου μόλις σου έκανε πρόταση γάμου! Εσύ φυσικά πετάς στα σύννεφα κι εκεί που έχεις ήδη αναφωνήσει το μεγάλο «ΝΑΙ» ρίχνεις μια δεύτερη, καλύτερη ματιά – μιας και η πρώτη εμποδίστηκε από τα δάκρυά σου- στο μονόπετρο που βγαίνει από το κουτάκι του και παίρνει τη θέση του στο δάχτυλό σου.

Χμμ, η αλήθεια είναι αυτό το δαχτυλίδι δεν είσαι εσύ, δεν ταιριάζει στο στυλ σου! Δε θα το αγόραζες ποτέ μόνη σου, δεν σου αρέσει βρε παιδί μου, πως το λένε; Σκέψου ότι δεν είσαι η μόνη μέλλουσα νύφη που «σιχαίνεται» το δαχτυλίδι των αρραβώνων της. Είναι ελάχιστες εκείνες οι νύφες που μπορούν με μαεστρία να καθοδηγήσουν τον αγαπημένο τους προς τη σωστή επιλογή!

Τώρα προσοχή.. η κατάσταση απαιτεί προσεκτικές κινήσεις και κομψούς ελιγμούς για να μην την πατήσεις σαν πρωτάρα.

Κανόνας Νούμερο Ένα (και φυσικά απαράβατος). Δεν λες τίποτα την ώρα που έχει γίνει η πρόταση. Όχι ότι θα έλεγες, αλλά αν σου έρθει να κάνεις έστω και γκριμάτσα καταπίεσε το. Υπάρχουν λύσεις! Εμπιστεύσου μας.

ΤΟ ΚΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ

Το πιο πιθανό είναι να μην πεις τίποτα στον αγαπημένο σου γιατί σαφέστατα δεν θες να τον πληγώσεις, αλλά η αλήθεια είναι πως με τον καιρό θα το αγαπήσεις. Όχι τόσο για το ίδιο, αλλά για τη συναισθηματική του αξία και για όλα εκείνα που συμβολίζει. Ξέρεις τώρα, την αγάπη του για εσένα, την υπόσχεση να περάσετε όλη σας τη ζωή μαζί, ότι θέλει να κάνει οικογένεια μαζί σου.. εεε δεν τα λες και λίγα.

ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙΣ Ή ΤΟ ΠΟΥΛΑΣ

Εάν πραγματικά δεν το αντέχεις με τίποτα και εννοούμε με ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ τότε μία είναι η λύση. Το επιστρέφεις και παίρνεις κάτι που σου ταιριάζει καλύτερα. Πρώτα όμως θα πρέπει να το συζητήσεις με τον αρραβωνιαστικό σου. Τον ρωτάς λοιπόν με τρόπο, και τονίζοντας ΠΑΝΤΑ το πόσο χαρούμενη και ενθουσιασμένη είσαι με τον επικείμενο γάμο σας, αν θα τον πείραζε να ρίξετε μια ματιά σε δαχτυλίδια παρέα. Το μόνο σίγουρο πως στο τέλος δε θα σου χαλάσει χατίρι γιατί κατά βάθος αυτό που θέλει κι εκείνος είναι να είσαι χαρούμενη. Εάν πάλι δεν γίνεται να το επιστρέψεις μπορείς πάντα να το πουλήσεις και να αγοράσεις κάτι του γούστου σου (αφού συμφωνήσει κι ο αγαπημένος σου-πόσες φορές πρέπει να στο πούμε;).

Call Now Button Μετάβαση στο περιεχόμενο